PIRENA compleix 22 Edicions més internacional que mai | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/01/2012

La Plaça de la Catedral de Barcelona, com es tradicional, ha acollit lla roda de premsa de presentació de Pirena, en la seva 22ena edició, a Barcelona. L’acte l’ha presidit el conseller d’empresa i ocupació, Francesc Xavier Mena, que ha destacat l’aposta que moltes empreses fan per donar suport a iniciatives com la ruta blanca dels Pirineus. El conseller Mena ha apuntat que Pirena “permet projectar valors molt importants, sovint vinculats al món de l’esport, com el respecte per la natura, l’esforç per superar dificultats, la comunió entre persones i gossos o aquest fair play que sempre promou i defensa Pirena. Volem compartir aquests valors, que també són dels Pirineus”.
A l’acte també hi ha assistit el secretari general de l’esport, Ivan Tibau, que s’ha felicitat que en moments complicats com els actuals tirin endavant iniciatives esportives tan consolidades com Pirena. Per la seva banda, la tinent d’alcalde de qualitat de vida, igualtat i esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, ha mostrat el seu agraïment pel suport explícit que Pirena fa a la candidatura Barcelona-Pirineu per als Jocs Olímpics d’hivern de 2022 i ha assegurat que, en la part que els correspon, recullen la petició que el múixing pugui ser esport olímpic.
Fandos també ha remarcat alguns dels trets característics de Pirena, com són “el treball en equip, l’esforç, la disciplina, el compromís, l’aventura i la capacitat de superació”, alhora que s’ha felicitat per la presència cada vegada major de dones en competició.
L’acte, en què també hi ha participat el director de Pirena, Pep Parés, i el director general d’Affinity Petcare, Xavier Serra, també ha servit per donar a conèixer el cupó que la ONCE dedicarà a Pirena el pròxim 21 de gener, i que ha estat presentat pel delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau.
Pirena Advance 2012 començarà el 22 de gener a La Partacua (Osca) per disputar 14 etapes pel Pirineu d’Aragó, de Lleida, de França, d’Andorra i de Girona. Aquest diumenge, 15 de gener, es farà la tradicional festa de presentació a la platja de la Nova Icària de Barcelona.
Pirena viurà la seva 22ena edició del 22 de gener al 4 de febrer

Deixa un comentari