Pirena 2012. Nova etapa neutralitzada per la boira. Andres surt líder de Port Ainé per la neu | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/01/2012

29 de gener de 2012. S´ha disputat a l´estació de SkiPallars-Port Ainé la novena etapa de la Pirena Advance 2012, que de nou ha hagut de ser neutralitzada en relació a la classificació general.


 La copiosa nevada que ha caigut durant la nit i el matí ha tenyit de blanc l´estació pallaresa, deixant un mantell de neu que feia preveure una bona etapa. Però de nou ha fet acte de presència una densa boira que ha aconsellat reduir l´etapa i deixar un traçat curt. Una etapa que ha comptat amb crono propi però que no computa, com la d´ahir, per a la general.
Així les coses, aquesta novena etapa se l’ha anotada l´alemany Ullrich Kuhn, seguit del seu compatriota Tom Andres (Prineus Catalunya/Happy Dog) i del suís Patrick Wirz (La Molina). Entre els espanyols, el més veloç ha estat el navarrès Jesús “Lobito” Raigoso (Advance), que es va anotar l’etapa d’ahir i que té els gossos en plena forma després que divendres demanés l’etapa desastre per deixar-los descansar, amb Kiko Vallespí (Acana/Terres de l’Ebre) trepitjant-li els talons. Uns resultats que no influeixen en la general de la carrera que segueix manant Tom Andres en trineus i Lázaro Martínez (Prullans.net) a l´apartat reservat a participants amb tirs de gossos nòrdics.
D’aquesta etapa dominical tampoc no n’han pres part els esquijòrers, que dilluns reprendran la seva participació a la Pirena. Ho faran amb una etapa mítica: Beret- Montgarri, que després de la nevada d´aquests últims dies, podrà disputar-se, en una nocturna de més de 30 km.  La sortida es donarà a les 17:30 hores.
 En la classificació d’esquijòring el líder és el txec Pavel Porubsky (Baqueira Beret).

Deixa un comentari