PIMEC organitza un dispositiu per conèixer les incidències de les pimes durant la vaga general del 29 de març | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/03/2012

 PIMEC tindrà establert un dispositiu especial durant el dia de la vaga per conèixer les incidències que puguin patir les pimes i els autònoms catalans. Es recolliran dades durant tot el dia, segmentades per sector, territori i dimensió d’empresa, així com sobre el comerç, a través de qüestionaris que els empresaris respondran per via telefònica o a través d’una pàgina web online habilitada per informar a les empreses i a la societat en general de la incidència de la vaga: www.vagageneral.pimec.org. La patronal anirà confeccionant notes de premsa amb les principals dades que enviarà als mitjans de comunicació, i que també difondrà a través de la pàgina web indicada i del seu Facebook i Twitter.
El dispositiu també servirà per donar resposta als dubtes o problemes que els empresaris puguin tenir durant la jornada. A més, PIMEC estarà en contacte permanent tant amb la Delegació del Govern com amb el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació amb l’objectiu d´informar sobre les possibles incidències que puguin derivar-se de l´acció dels piquets.

Deixa un comentari