Publicat el 05/05/2015

PIMEC Comerç ha constituït el Consell del Maresme – Barcelonès Nord, presidit per Carles Gironès. Durant la reunió s’han presentat els membres de la comissió de treball i s’ha aprovat un calendari de reunions per establir les línies d’actuació per al 2015 i 2016, i començar a treballar per estar més a prop del comerç de proximitat.
El president del Consell del Maresme – Barcelonès Nord de PIMEC Comerç, Carles Gironès, ha nomenat vicepresidents a Martí Ramoneda, president dels Marxants  del Maresme, i  Laia Muñoz, presidenta de Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet. Carles Gironès assegura que l’arribada dels nous vicepresidents al Consell “és un pas molt important ja que permetrà enfortir les relacions amb les associacions del territori”.
La trobada també ha estat clau per donar veu als presidents de les associacions del territori que han expressat les seves preocupacions envers la realitat del petit comerç i han presentat els seus objectius. La constitució del Consell del Maresme – Barcelonès Nord de PIMEC Comerç ha comptat amb la presència del president de PIMEC Comerç, Alejandro Goñi; el president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, Ambròs Martínez; el president de la Federació d’Empresaris de Badalona, Josep M. Puente; el secretari institucional de PIMEC Comerç, Enric Calvo; el delegat de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, Joan Carles Basi; i amb una àmplia representació dels gremis i comerciants membres del Consell de Comerç del territori.

Deixa un comentari