Publicat el 26/05/2015

La patronal PIMEC Comerç dóna el salt al món virtual proporcionant als seus associats les eines necessàries perquè facin els primers passos en el comerç electrònic i les xarxes socials per tal que millorin així la seva competitivitat.
Les primeres sessions formatives s’han dut a terme a la Federació de Comerç i Serveis de Nou Barris de Barcelona amb una alta participació per part dels comerciants.
Es tracta d’unes sessions dirigides a comerciants i empresaris del sector del comerç conduïdes per professionals en matèria d’iniciació i entrenament en l’ús de les xarxes socials i l’e-commerce.
La patronal posa a l’abast dels comerciants aquestes formacions amb l’objectiu que n’extreguin un major benefici al seu comerç. Mitjançant aquestes jornades PIMEC Comerç motiva al petit comerç i de proximitat que faci d’Internet i les xarxes socials el seu aparador virtual per aconseguir un atractiu afegit, captar nous clients i fidelitzar-los mostrant les eines tecnològiques perquè el seu projecte sigui una realitat. Segons els últims estudis realitzats sobre el comportament i la intenció de compra dels usuaris a Internet un 51% dels catalans han comprat a la xarxa l’últim any. Els estudis també demostren que un 91% dels catalans ja utilitzen la xarxa per buscar informació abans de comprar, dels quals un 32% acaba comprant a la botiga física.
Carles Gironès, president de PIMEC Comerç Maresme-Barcelonès Nord, es mostra satisfet de “donar l’oportunitat als comerciants que iniciïn una nova experiència empresarial i desenvolupin nous canals de venda i promoció dels seus productes com a mitjà complementari a la seva botiga física”. L’èxit de participació de les primeres jornades ha afavorit que es convoquin properes sessions arreu del territori català: al Maresme-Barcelonès Nord, al Vallès Oriental i al Vallès Occidental.

Deixa un comentari