Publicat el 26/06/2015

PIMEC celebra el proper dimecres, dia 1 de juliol, la 28a edició dels Premis Pimes, que estarà presidida pel Molt Honorable Senyor Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Sopar Anual de l´entitat.
L’acte reunirà més d’un miler d’empresaris i comptarà amb la presència de representants del món econòmic i polític de Catalunya, com l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; els consellers Homs, Borràs, Rigau, Jané, Puig i Gordó, entre d’altres.
Els premis d’enguany se celebren en el marc de la fira Bizbarcelona ja que PIMEC ha entrat a formar part del grup d’entitats promotores del saló aportant noves àrees i reforçant els seus continguts adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de donar suport al teixit productius i els emprenedors i dinamitzar l’economia del país.
Un any més, el Sopar aposta per la solidaritat: la quota íntegra que abonen els assistents va destinada als programa emppersona, de la Fundació PIMEC, que ajuda a l’empresariat que afronta series dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat
sense activitat.
Durant l´acte, s´atorgaran els següents premis:
• Premi al Millor Treball Periodístic en temes empresarials
• Reconeixement en el comerç
• Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana
• Reconeixement a la col·laboració Empresa – Formació Professional
• Premi Fundació PIMEC als Valors d´Empresa
• Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial
• Premi a les Pimes més competitives, que engloba les categories de microempresa, petita empresa, mitjana empresa i comerç més competitiu.


Els Premis Pimes estan oberts a totes les pimes de Catalunya, de qualsevol àmbit, i els únics requisits per presentar-se és tenir menys de 250 treballadors i no facturar més de 50 milions d´euros.
L´acte tindrà lloc al Palau número 2 de la Fira de Barcelona, a les 20 h. L´accés serà per l’avinguda Rius i Taulet, s/n. A l´entrada, trobareu el control d´assistència per part del Departament de Comunicació de PIMEC.
Després del lliurament dels guardons tindrà lloc el Sopar de commemoració de l´acte.
Dia: Dimecres, 1 de juliol de 2015
Hora: 20 h
Lloc: Fira de Barcelona (Palau número 2. Avinguda Rius i Taulet, s/n)

Deixa un comentari