Publicat el 09/05/2016

PIMEC participarà com col·laborador oficial de la primera edició a Barcelona de la Fira Internacional de la Innovació, un esdeveniment consolidat a Europa, amb 64 edicions celebrada a Brussel·les, i que enguany se celebra per primera vegada a L’Hospitalet de Llobregat els dies 12, 13 i 14 de maig. 

L’entitat tindrà un estand propi sota la marca PIMEC2020, el Think & Do Tank de PIMEC per a
l´estratègia i la competitivitat de la pime. 

També organitzarà diferents activitats d’interès empresarial, com una sessió networking dinamitzada per Antoni Porras, director a APSNetworKING i professor de la universitat UPF, i la conferència “Compartint inquietuds”, a càrrec de Daniel Furlan, president de PIMEC2020, que parlarà sobre com juga la innovació en la competitivitat del negoci. 

En el marc de la Fira Innova s´atorgaran els Premis Eureka, un certamen internacional que reconeixerà els millors projectes presentats al Saló Innova, i PIMEC atorgarà un reconeixement a la pime més innovadora de la Fira.

Aquesta nova cita, organitzada per Conceptum Spain i La Farga de L’Hospitalet, ha de convertir-se en un gran aparador universal que reuneix joves inventors, emprenedors, empreses i institucions més actives en R+D. 

Durant tres dies La Farga de L’Hospitalet acollirà visitants de més de 20 països en una cita imprescindible per aquelles empreses vinculades a la innovació o a la recerca de talents, així com per a aquells que vulguin conèixer nous invents, prototips originals, o bé estar informats dels últims avenços en l’àmbit de la innovació tecnològica. 

Les ponències tindran altres experts en les diferents matèries relacionades amb el saló com ara el doctor en economia, professor José María Gay de Liébana, per abordar en la importància de la innovació en el teixit empresarial.

www.pimec.org

Deixa un comentari