Publicat el 05/04/2023

L’objectiu és facilitar l’accessibilitat i garantir la visibilitat a aquest col·lectiu en els actes de Setmana Santa que concentren més afluència de públic

 

 

L’Ajuntament, en coordinació amb la Comissió de Setmana Santa, ha previst l’habilitació de zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda en els actes i processons que concentren una major afluència de públic.
L’objectiu d’aquesta mesura és el de facilitar l’accessibilitat i garantir la visibilitat dels principals actes de Setmana Santa a aquest col·lectiu.

La Comissió de Setmana Santa s’encarregarà de fer el muntatge i senyalització dels espais, mentre que l’Ajuntament facilita la infraestructura.

Actes i ubicació de les zones reservades

Està previst habilitar zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda en els següents actes:

  • Homenatge a la ciutat (Dijous Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de l’Ajuntament, davant de la Biblioteca Popular.
  • Sortida de la Processó de la Nit Morada (Dijous Sant): zona reservada i senyalitzada a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, davant de la parròquia de Maria Auxiliadora.
  • Sortida de la Processó General (Divendres Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de Santa Maria, davant de la façana de la Basílica de Santa Maria.
  • Final de la Processó General (Divendres Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de Santa Anna, davant de l’església de Santa Anna.

Aquest passat diumenge ja es va habilitar una zona reservada davant de la Basílica de Santa Maria per a l’Escenificació del Prendiment.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

 

Deixa un comentari