Personal de l´Institut Nacional d´Estadística visita les llars masnovines per confeccionar els censos de població i habitatges2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/12/2011

Actualment, dos agents censals de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) estan treballant al Masnou en la confecció dels censos de població i habitatges del 2011. Aquests agents sol·liciten informació padronal i d´habitatges a alguns habitatges del municipi. Fins a finals de gener del 2012, censaran els edificis i els habitatges del municipi i els avaluaran. Hauran d´entrar dins de l´espai comú de la comunitat de veïns per tal d´investigar l´ús dels habitatges i, a aquells que pertanyin a la mostra d´habitatges i persones a investigar, se´ls deixarà un qüestionari. Els agents, com a acreditació identificativa, duran una carta al president de la comunitat i una acreditació pròpia amb fotografia i segell de l´Institut Nacional d´Estadística.
Des del mes d’octubre d´enguany, s´ha anat repartint a una mostra d´habitatges –sobre un 12% a tot l´Estat– un qüestionari sobre el propi habitatge i les persones que hi resideixen que calia formalitzar via Internet. Durant els mesos següents, han anat arribant fins a un total de dos qüestionaris més a aquelles llars que no han pogut (o no han volgut) emplenar-lo per Internet per tal que n’enviïn una còpia per correu pagat als serveis centrals de l´INE.
Finalment, des de finals de gener fins al 23 de març de 2012, els agents aniran a aquelles llars que no han enviat el qüestionari formalitzat ni per correu ni per Internet per tal de parlar amb els seus habitants directament.
Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Serveis Centrals de l´Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14 h, o bé amb la Policia Local.

Deixa un comentari