Persecució policial pels carrers de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2011

Dos agents de la Policia Local van resultar ferits en intentar detenir un home que conduïa un cotxe robat i que es va donar a la fuga
Segons explica la Policia Local de Mataró, els fets es van produir a les 21.40 h del passat dissabte 30 d’abril, quan una unitat dels Mossos d’Esquadra, que perseguia un vehicle denunciat per sostracció per la carretera de Mata, va sol·licitar suport als agents de Mataró. Aquests van enviar dos motoristes que van identificar el vehicle, però en donar instruccions que s’aturés, el conductor es va donar a la fuga. En arribar al Torrent va topar amb un vehicle de la patrulla de la Policia Local que intentava fer una maniobra per aturar-lo i va continuar la marxa fent caure un dels motoristes que el perseguien.
Finalment, el cotxe patrulla de la Policia Local del sector al carrer del Molí de Dalt va localitzar el vehicle sostret i, amagat en una zona propera, al conductor. Després d’inspeccionar el cotxe, es van trobar objectes de nàutica denunciats com a robats de l’interior d’un vehicle a Premià de Mar.
Seguidament es va procedir a la detenció del conductor del vehicle, de 57 anys, que tenia el permís de conduir retirat per manca de punts, i del qual constava una ordre de detenció d’un Jutjat d’Arenys de Mar i una ordre de detenció dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat.
Van traslladar al detingut a la Comissaria de Policia Local, on es van instruir les diligències judicials amb imputació de la presumpta autoria d’un delicte de furt d’ús de vehicle a motor, tres delictes contra la seguretat del trànsit, un delicte de danys intencionats, un delicte d’atemptat i un delicte de lesions.
El caporal que conduïa el vehicle patrulla de la Policia Local que va impactar va patir lesions lleus i va ser donat d’alta, mentre que l’agent en servei de motorista va patir lesions greus i va ser traslladat a un centre hospitalari.

Deixa un comentari