Perilla la continuïtat de la línia d´autobusos C31 que uneix Vilassar de Dalt amb l´estació de Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/11/2012

La línia C31 és un servei que històricament l´ha assumit l´Ajuntament dins el seu Pressupost, tret d´un període de dos o tres anys durant el qual es va obtenir una subvenció de la Generalitat que va permetre continuar donant el servei als usuaris de la línia. Actualment, la situació econòmica municipal impossibilita el manteniment d´aquest servei deficitari i que, any rere any, ha anat perdent usuaris. És per aquest motiu que s´ha engegat un procés de negociació amb l´empresa CASAS per intentar buscar alternatives que permetin al consitori mantenir aquesta línia.
En els darrers anys ja s’han anat introduint modificacions a la línia C31 per tal de reconduir la situació i aconseguir que el dèficit del servei fos menor. Tot i els esforços no s´ha aconseguit (tal i com s´exposa a la documentació adjunta) i ara la situació és crítica.
Davant la impossibilitat econòmica de seguir contribuint a la prestació del servei, des del consistori es convoca als usuaris afectats per plantejar conjuntament diferents alternatives el proper dimecres 12 de desembre a les 19:30h a la sala de plens.
Alternatives que es plantegen:
• Complementar la freqüència de pas de la línia C30 amb algun autobús de la línia C31, tractant de millorar l´eficiència del servei i de les corresponents connexions.
• Substituir l’actual línia C31 per una nova connexió amb Cabrils que enllaci amb l’actual C12.
Estudi de la situació actual i la seva evolució els darrers 3 anys on es pot comprovar la reducció del nombre d’usuaris i l´augment del dèficit:
http://www.vilassardedalt.org/ARXIUS/2012/Documents/SARBUS.pdf

Deixa un comentari