Publicat el 12/04/2016

 

 

 

L’Associació de Voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Maresme (VOLCAAD) inaugura, aquest 2016, un nou projecte educatiu amb la intenció d’educar i conscienciar sobre la tinença responsable d’animals de companyia, que treballarà activament amb diferents entitats i centres educatius del Maresme. 

Aquest projecte s’iniciarà amb l’activitat “Contes al Bosc” que es realitzarà el diumenge 24 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi. L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer el centre CAAD Maresme i passar un matí familiar incidint en l’educació i la sensibilització envers els animals mitjançant els contes. Seguint un recorregut fàcil, i apte per tothom, ens endinsarem pel bosc que envolta el centre, creant un entorn màgic i fantàstic on petits i grans podreu gaudir de la narració oral de diferents contes.

L’ activitat s`iniciarà en el Centre d`Atenció d’ Animals Domèstics del Maresme  (CAAD Maresme) ubicat a Argentona , Can Carmany s/n , darrera del cementiri nou , a les 11:30 del matí i tindrà una durada d’ una hora . 

VOLCAAD està format per un grup de voluntaris que, sense afany de lucre, fan tot el possible per ajudar a millorar la vida física i psíquica dels animals del centre, tot promovent les seves adopcions del CAAD Maresme.

El CAAD Maresme està situat a Argentona i pertany al Consell Comarcal del Maresme. S’encarrega de la recollida i acollida dels animals perduts o abandonats, de 15 municipis del Maresme.

Més informació a: www.facebook.com/volcaadmaresme

Deixa un comentari