Publicat el 02/06/2021

Es recupera el Concert del Solstici amb el Cor l’Aixa d’Arenys de Mar

Llavaneres recupera aquest estiu el Concert del Solstici, després de la pausa obligada a conseqüència de la pandèmia. El Concert dels Solstici 2021 comptarà amb l’actuació del Cor l’Aixa d’Arenys de Mar i tindrà lloc el proper 19 de juny al pla de l’ermita de Sant Sebastià.

El recinte tindrà capacitat per a 250 persones i per poder assistir-hi caldrà fer reserva prèvia.
El formulari de reserva s’obrirà el proper dilluns 7 de juny a les 19 hores, al web municipal: https://ajllavaneres.cat/solstici21

El proper dissabte 19 de juny tindrà lloc una nova edició del Concert del Solstici; una aposta de la Regidoria de Cultura i Festes per celebrar l’arribada de l’estiu amb música en directe.
Serà la cinquena edició d’aquesta proposta -al 2020 no n’hi va haver a causa de la covid-19- i consolidarà la línia dels anys anteriors: apostar-hi per músiques del món amb un component espiritual i coral.
El pla de l’Ermita de Sant Sebastià acollirà l’actuació del cor d’Arenys de Mar a partir de les 20.30h.
El Cor l’Aixa és una formació musical integrada per uns quaranta cantaires d’arreu de la comarca del Maresme. El seu repertori abraça diferents estils de música i època, a cappella, amb formacions de cambra i orquestrals

 

 

Deixa un comentari