Pedalada popular per iniciar el cicle teatral De boca a orella a Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/09/2012

Es recorrerà amb bicicleta els espais on es veuran els espectacles
Dilluns 10 de setembre es presenta el nou cicle teatral De boca a orella amb una pedalada popular i el primer dels espectacles: Postal Express. El punt de trobada serà davant l’Ajuntament a les 19 h i allà Pere Hosta oferirà la seva particular proposta de clown contemporani per guiar-nos amb bicicleta als tres punts de la ciutat on es representaran els altres espectacles del cicle.
De boca a orella neix amb la intenció d’oferir una nova mirada als espectacles, jugant amb l’espai escènic en llocs singulars. El pati de la Presó, el Celler Castellví i Can Gassol són els tres espais escollits.
El 22 de setembre el pati de la Presó acollirà ´Sé de un lugar´, un dels èxits de la temporada pel que fa a espectacles de petit format. Escrit i dirigit per Iván Morales i amb la interpretació d’Anna Alarcón i Xavier Sàez, l’obra és una reflexió sobre l’amor amb un estil directe que atrapa l’espectador. Hi haurà servei de té, amb la col·laboració de la vocalia de dones de Rocafonda.
La segona cita amb el cicle serà el 5 d’octubre amb l’espectacle ´El poble entre copes´ dirigit per Cacu Prat i Pep Tines sobre poemes de Miquel Martí i Pol. Amb dos actors, un músic, un enòleg i imatges visuals projectades, Teatre eSeLa convida a un viatge a les poesies de Martí i Pol, acompanyant-lo amb tast de vins.
El 25 d’octubre, Farrers brothers i Amants de Lulú tancaran el cicle De boca a orella amb el nou espectacle ´Equilibristes´. Podrem veure com marida la música dels Amants de Lulú amb els titelles d’una de les grans companyies del nostre país, Farrés brothers, amb el tastet del vi Equilibristes.
El preu de les entrades de cada un dels espectacles és d’11 euros i es poden comprar a les oficines de l’IMAC, a Telentrada de Catalunya Caixa i des d´un ahora abans als diferents espais escènics.

Deixa un comentari