Publicat el 16/10/2017

‘Gente que viene i bah’ és una comèdia romàntica basada en la popular novel·la de Laura Norton

La cineasta Patricia Font, guanyadora d’un premi Goya pel curtmetratge ‘Café para llevar’ i directora de sèries com ‘Polseres vermelles’ i ‘Cites’, ha iniciat el rodatge de la seva òpera primera, la comèdia romàntica ‘Gente que viene i bah’, protagonitzada per Clara Lago, que és acompanyada per Carmen Maura i Alexandra Jiménez.
El rodatge va arrencar el passat dilluns a Caldes d’Estrac i es preveu que l’estrena sigui el 29 de juny del 2018. La directora ha assenyalat, a través d’una nota de DeAPlaneta, que la pel·lícula és un cant a la vida, una història que ha de ser explicada amb molta llum, color, sensibilitat i sentit de l’humor”. Per tirar-la endavant, Font s’ha rodejat d’un equip tècnic sorgit de l’ESCAC.

A ‘Gente que viene i bah’, Clara Lago es posa a la pell de la Bea, una jove arquitecta que té un gran èxit i que després de ser abandonada per la seva parella, decideix tornar a la llar familiar, retrobar-se amb els seus amics i començar de nou. Carmen Maura interpretarà a l’Ángela, la matriarca de la família, i Alexandra Jiménez a la Irene, la germana gran de la protagonista i alcaldessa del poble. Completen el repartiment Álex García, Fernando Guallar, Carlos Cuevas i Paula Malia.  ‘Gente que viene i bah’ es una producció de Zeta Cinema i Atresmedia Cine amb la participació de TV3 i serà distribuïda per DeAPlaneta.

ACN Barcelona
Foto de rodatge de la pel·lícula ‘Gente que viene i bah’ dirigida per Patricia Font

 

Deixa un comentari