Publicat el 21/09/2017

A Lyon van aconseguir l’or, primer premi en la categoría de ‘tarta esculpida’.

Fran Fernández i Mireia Ferreres propietaris de la pastisseria mataronina Le Petit Bonbon han guanyat de nou un premi internacional de pastisseria creativa a Lyon (“ShowCake” du cake design et pâtisserie créative), va ser el cap de setmana del 15 al 17 de setembre.

La peça de pastisseria guanyadora, de gairebé 40 kg, tota feta amb capes de pa de pessic farcit de xocolata i tota la decoració exterior amb xocolata blanca i pasta de sucre, està inspirada en els indígenes americans, concretament en els xamans.
Al tractar-se d’una pastís 100% comestible, estarà al nostre aparador durant un temps limitat (per si algú vol venir a veure-la).

Le Petit Bonbon Mataro-Rebosteria Creativa- Carrer Torrent d’en Pregaria, 5 – Mataro  – lepetitbonbonmataro.com

 

 

Deixa un comentari