Publicat el 30/12/2020

Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient confirmen que visitaran la població d’Arenys de Mar com cada any el dia 5 de gener. Però atesa la situació sanitària actual ens proposen diverses  activitats

Activitats Reials

BÚSTIES REIALS: El dissabte 2 i el diumenge 3 de gener, d’11 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda, hi haurà 6 bústies reials distribuïdes per la nostra població. Aquestes bústies estaran custodiades pels Patges Reials i serà, aquest any, la manera de fer arribar als Reis les vostres peticions. Si quan arribeu a l’espai de la bústia trobeu que hi ha cua, sobretot guardeu la distància de seguretat.
    – Plaça Mare Paula Montalt
    – Mas Taxonera
    – Plaça de l’Església
    – Plaça Salvador Espriu
    – Plaça de l’Ajuntament
    – Escola Sinera

PATGES MUSICALS: El dia 5 de gener, d’11 a 2/4 d’1 del migdia, un camió sonoritzat amb patges músics, es passejarà per la població anunciant-nos el circuit que seguiran els vehicles reials i com els hem de rebre.

RECORREGUT REIAL: A les 4 de la tarda del dia 5 de gener SSMM el Reis Mags de l’Orient començaran els seu recorregut reial pels carrers de la vila en vehicles motoritzats. Ses Majestats ens demanen que complim aquests requisits, molt senzills, i que faran la Festa molt més segura:
*Que els saludem des dels balcons o portals de casa.
*Que no els seguim ni els busquem pels carrers que no sigui el nostre.
*Que guardem la distància de seguretat amb els nostres veïns i veïnes i que portem sempre ben posada la mascareta.
*I sobretot que els rebeu amb un fanalet que il·lumini les vostres cares.

VIDEOCONFERÈNCIES REIALS: A partir de les 10 de la nit del dia 5 de gener, tots els nens i nenes que vulgueu parlar uns minuts directament amb els Reis per videoconferència, podreu fer-ho omplint uns dies abans el seu formulari. La videoconferència es farà amb la plataforma “meet”.
Formulari reial:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVhOMcRW5T2m2R9vLQv7q8oZeyZfg_0C-bFV7P_QAm8jxeXA/viewform

BALCONS ENGALANATS: Us convidem, també, a engalanar els vostres balcons. Segur que als Reis els agradarà molt. Si ho feu, tireu una foto i envieu-nos-la mitjançant aquest formulari: https://arenysdemar.cat/formulari.php?id=39853, que la publicarem en aquest apartat.

Serà una Cavalcada diferent del altres anys, però igualment emocionant i màgica.

 

 

Deixa un comentari