Publicat el 21/12/2020

El grup maresmenc ens proposa una vetllada de cançó d’autor, de compromís i llibertat. Aquest concert que ja és un clàssic de Nadal a la ciutat, i aquest any no deixa de ser-hi!

Partidaris reivindiquen més que mai la cultura, necessària en qualsevol moment, però actualment imprescindible. La cultura com a eina de transformació, de coneixement, per compartir reflexions i despertar emocions.
Repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 18 anys als escenaris posant ènfasi al seu últim disc ‘Cançons per l’esperança’. Les cançons són coherents amb el moment social que estem vivint, i són interpretades de forma personal i sensible.
Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostalgia als nostres dies.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria).
Acte: Concert
Lloc: Teatre Monumental de Mataró, c/ de la Riera, 169
Dia: diumenge 27 de desembre
Hora: les 19 h
Venda d’entrades:
web: https://www.entradesculturamataro.cat/acte/partidaris-16283
Direcció de Cultura -Ajuntament Mataró. c/ de Sant Josep, 9: Horari d’atenció al públic i venda d’entrades de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Organitza: Casa de la Música de Mataró

 

 

 

Deixa un comentari