Publicat el 12/01/2021

Des de la seva incorporació l’1 de desembre passat, els 8 treballadors i treballadores contractats com a agents cívics municipals estan duent a terme diverses tasques de prevenció de la Covid-19 als espais públics de la vila

En aquest sentit, i sota la coordinació de la Policia local, s’encarreguen de vetllar pel compliment de les mesures d’higiene i seguretat per prevenir possibles contagis. Així, els i les agents han fet tasques informatives i de suport en diversos carrers i places, així com al mercat no sedentari dels dijous.

D’altra banda, els agents cívics donen suport a les accions de les diverses campanyes que es realitzen des de l’Ajuntament, especialment a la campanya de conscienciació ciutadana sobre el civisme “Compartim el civisme”.  Alhora, també han estat fent control de plaques de guals d’aparcament que es troben caducades. Finalment,  van col·laborar en les sessions d’educació viària amb karts que es van fer el passat desembre, entre altres accions.

Cal recordar que 5 d’aquests treballadors i treballadores es van contractar dins del programa de Treball i Formació Covid-19, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, i els i les altres 3 en el marc d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

Deixa un comentari