Publicat el 14/10/2022

L’entitat Llavaneres Contra el Càncer organitza aquesta Caminada per tal de recaptar diners a favor de la investigació de la malaltia

 

 

El proper diumenge 16 d’octubre, Llavaneres Contra el Càncer torna a organitzar una de les festes més solidàries de la vila.
La XIV Caminada contra el càncer de mama serà un any més una activitat que permetrà recaptar fons que es destinaran a la investigació de la malaltia.

La jornada solidària començarà a les 9.00 h del matí a la plaça de la Vila (la concentració serà a les 8.30 h). Hi haurà dos recorreguts a escollir pels participants, mar o muntanya, la distància de tots dos serà de 5,5 quilòmetres, aproximadament.

Tots els interessats a participar a la caminada solidària poden inscriure’s trucant al 93 792 6474 (Salomé Moda).
El cost de la inscripció anticipada és de 10 euros i si es fa el mateix dia, 12 euros. Amb la inscripció es lliurarà a tots els participants un refrigeri, una aigua i un obsequi.

En finalitzar la marxa hi haurà un refrigeri per a tots els participants i una classe oberta de zumba a càrrec de Gim Llavaneres per tal d’acabar la jornada movent el cos al ritme de les cançons de moda.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari