Publicat el 01/05/2020

L’objectiu es el de connectar el talent amb les noves necessitats i fer possible projectes orientats a millorar el nou present

El centre tecnològic Eurecat participa a la Hackathon Covid-19, que de l’1 al 3 de maig buscarà eines per a un desconfinament respectuós amb el medi ambient, aportant un premi que consistirà en acompanyament durant dos mesos per validar tecnològicament el projecte guardonat i per contribuir a l’aportació d’una base innovadora i diferencial, així com en suport per buscar opcions de finançament.

En conjunt, la hackató estarà integrada per tres jornades creatives per aconseguir solucions destinades a millorar la vida de la ciutadania, amb el talent i la imaginació dels mateixos ciutadans i en col·laboració amb organitzacions públiques i privades.
Per aconseguir-ho, un equip de 80 mentors assessoraran els projectes participants a la hackató, entre els quals figuren la directora del Biobanc de l’Hospital Clínic, Aina Rodríguez; el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey; la directora general de la GSMA Mobile World Capital; Therese Jamaa; l’enginyer Josep M. Ganyet; Genís Roca, de la consultora RocaSalvatella; el directiu de l’àrea de noves tecnologies del FC Barcelona, Dídac Lee, i la directora d’Abacus, Maravillas Rojo, entre altres experts.

El certamen és fruit de l’impuls de diversos emprenedors catalans, junt amb entitats, organitzacions, empreses i administracions públiques, amb l’objectiu de connectar el talent amb les noves necessitats i fer possible projectes orientats a millorar el nou present.

El concurs es farà en línia del divendres 1 al diumenge 3 de maig i el mateix dilluns 4 de maig s’anunciaran els premiats. A més d’Eurecat, aporten guardons Tecnocampus, SeedRocket, Barcelona Activa i CSDM.

Sobre Eurecat
Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, aplega l’experiència de més de 650 professionals que generen un volum d’ingressos de 50 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.600 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona, Amposta i Vila-seca, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i, nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 88 patents i 7 spin-off.
El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa. Més informació a www.eurecat.org

Eurecat Barcelona

Deixa un comentari