Participa a la Burriac Atac Nocturna i sigues solidari, col·labora amb el Banc d’Aliments de Vilassar de Mar. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/07/2012

Si tens ganes de tenir una fotografia teva de l´instant en què encares un dels corriols més tècnics de la Burriac Atac o quan estàs creuant l´arribada de la cursa, nosaltres t´ho posem ben fàcil.
Només ens has de portar productes alimentaris que tinguis per casa i nosaltres t´oferirem una fotografia de la teva participació a la prova nocturna.
El dia 8 de setembre tindrem dos punts de recollida d´aliments ubicats a la Plaça de l´Ajuntament (indret on també recolliràs el dorsal) i a la Plaça de l´Era (per als participants de la Marrec Atac). Aquests punts de recollida destinaran tots els aliments que aportis al banc local que gestiona Càritas de Vilassar de Mar.
I quin tipus d´aliments els interessa? Doncs aniria molt bé que portessis llet, oli, arròs, farina, llegums seques, sucre, pasta, cereals, llaunes de conserva de peix o de tomàquet natural. Tu mateix/a. Segur que tot el que portis serà ben rebut.
A canvi de la teva col·laboració, la Burriac Atac t´oferirà una foto teva d´algun moment en què estàs corrent la cursa.
I si no tens temps de portar aliments, però també vols col·laborar pots aportar 5 euros solidaris i també rebràs la teva imatge de la Burriac Atac de record.
Tots els ingressos d´aquesta iniciativa així com de la inscripció de la Marrec Atac 2012 van destinats al banc d´aliments que gestiona Càritas a Vilassar de Mar.
Davant de la greu situació econòmica en què es troben moltes famílies, nosaltres volem ajudar
.
I tu, t´hi afegeixes?. Centre Excursionista Vilassar de Mar c/- Santa Eulàlia, 140 – 
www.cevilassardemar.catinfo@cevilassardemar.cat.

Deixa un comentari