Publicat el 17/01/2020

Aquesta setmana, el Consorci del Parc de la Serralada Litoral està duent a terme treballs de millora en el ferm del tram superior del camí de la Serra de Teià, entre el nucli de can Magarola, a Alella, i la cruïlla amb la pista carenera

Dies enrere, els guardes del Parc van invertir diverses jornades de treball en la neteja de pintades i la reparació dels elements malmesos del mirador de la Cornisa, com ara baranes i tarimes de fusta. A principis de la propera setmana  s’arreglaran també les destrosses causades a l’aparcament de coll de Clau.
Com passa amb el refugi del Vedat que gestionen els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), els equipaments del Parc també pateixen les malifetes dels brètols.

Formigó tenyit
Divendres, 17 de gener, es reobrirà al trànsit el sector que aquests dies s’està pavimentant, un cop estigui ben seca la capa de rodadura.
Es tracta d’una caixa de formigó de 50 metres de longitud i 4 metres d’amplada situada al camí que fa de partió amb el terme municipal d’Alella, just a sobre de la zona afectada per l’incendi forestal del juliol de 2017.
Un cop estès i anivellat, el material serà tenyit de color marró, com la majoria de camins del Parc.
Davant les crítiques suscitades per alguns usuaris, el Consorci del Parc subratlla que es tracta d’una actuació puntual circumscrita a un tram amb molt de pendent que pateix constantment problemes d’erosió i ondulacions, com ara la formació de bams o xaragalls. Aquesta situació s’agreuja amb les pluges.
El Consorci explica que ha pres la decisió després de comprovar un deteriorament molt acusat pocs dies després d’una reparació amb motoanivelladora, fins i tot incorporant-hi material granular i compactat.

 

Deixa un comentari