Publicat el 21/07/2015

Paquito Pérez ha estat el vencedor de la tercera edició de la Mitja Marató de Muntanya de Mataró, amb un temps total d’1 hora i 42 minuts. Només 7 minuts més tard, Joaquín Navarro ha creuat la meta en segona posició, seguit de molt a prop per Pedro López, que ha tancat el podi amb un temps d’1 hora i 50 minuts. Joaquin i Pedro s’han disputat la segona posició al llarg de tota la cursa.
En categoria femenina, la victòria ha estat per Irene Fuertes, que ha completat els 22km en 2 hores i 15 minuts. Per darrera ha arribat Enka Viñas, amb un temps de 2 hores i 17 minuts, i un minut més tard, Miriam Miras, que ha tancat el podi femení de la Mitja Marató de Muntanya de Mataró 2015.


La Mitja Marató de Muntanya té un circuit d’iniciació de 12km que recorre una part del circuit de la llarga de 22km. Pol Martínez ha estat el primer en completar aquest circuit, en 1 hora i 1 minut. Només 1 minut més tard han creuat la meta Jordi Navarro i Juan Carlos Tello, quasi alhora.
Bianca Barquet ha estat la campiona dels 12km en categoria femenina, amb un temps d’1 hora i 9 minuts, molt per davant de la segona classificada, Laura Fernández (1h 18m) i Sonia Carbonero (1h 21m).
300 corredors han participat en la tercera edició de la Mitja Marató de Muntanya, que s’ha incorporat per primera vegada al programa de Les Santes Esportives, la Festa Major de Mataró. La pista d’Hoquei ha acollit un any més la sortida i arribada de la cursa, que ha transcorregut pels entorns de la ciutat de Mataró. Un trail de muntanya que ha sorprès per la duresa d’alguns trams, però que no ha decebut a ningú.
La organització ha estat a càrrec de l’empresa mataronina Besttrail, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. Des de Besttrail s’ha valorat molt positivament el resultat de l’esdeveniment, i la incorporació d’aquest al programa de Les Santes Esportives.
Foto: sortida cursa

Deixa un comentari