Publicat el 06/04/2020

Tot el personal municipal està dedicant els seus esforços per tractar de minimitzar els efectes que aquesta situació pot provocar a la nostra població

Sota la coordinació del Comitè Municipal d’Emergències, les diferents àrees de l’Ajuntament estan treballant, presencial o telemàticament, per tal de tractar que la gestió municipal es pugui veure afectada el menys possible i  donar resposta a les necessitats de la ciutadania derivades de la situació excepcional d’alerta sanitària i les restriccions decretades per evitar la propagació del coronavirus COVID-19.

Tot i els canvis en el funcionament de treball per evitar la mobilitat i la propagació del coronavius, tot el personal municipal està dedicant els seus esforços per tractar de minimitzar els efectes que aquesta situació pot provocar a la nostra població.

Actuacions de l’àmbit d’Esport i Salut
Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Físisica aquest dilluns 6 d’abril us fem arribar diferents recursos amb propostes que s’han adaptat per tenir una actitud Activa i Saludable, tot i l’obligat confinament.

Gent Activa des de casa.
La Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya ‘Gent activa des de casa!’ amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable.
#gentactiva
#JoActuo

Tens 15’ per a tu ?
L’INEFC, juntament amb la Diputació de Lleida, el Departament de Salut i el COPLEFC, han fet públic un programa d’exercicis físics saludables i segurs destinats a la ciutadania amb els quals combatre els efectes de l’augment del sedentarisme i la inactivitat que poden provocar l’estat de confinament.
#15minuts

 Cuida’t la salut a través del moviment
Amb el propòsit de facilitar un confinament actiu i saludable per a la gent gran, la Gerència de Serveis d’Esports, de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, ofereix una sèrie de «píndoles d’activitat física» adreçades especialment a aquest sector de la població.
El contingut es dividirà en 10 vídeos d’aproximadament 15 minuts de durada, elaborats per l’Ofèlia Gusi, llicenciada en Ciències de l’Educació Física i l’Esport, especialitzada en serveis d’activitat física per a la gent gran. #Joemquedoacasa

COPLEFC Activa Catalunya
Propostes des del portal del Col·legi oficial de professional de l’activitat física i l’esport de Catalunya.
 #COPLEFCactivaCatalunya

Entrena a casa amb UFEC i Uesports
Propostes d’entrenaments, activitats i consells de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i dels professionals dels seus centres.
#joemquedoacasa
#joentrenoacasa!

Més informació:  http://www.alella.cat/document.php?id=12792

 

Deixa un comentari