Publicat el 12/01/2018

El govern municipal de Cabrera de Mar ha recuperat la majoria absoluta. El passat 11 de gener es va signar el nou pacte entre PDeCAT, ERC i AI – CM.

Segons informa el consistori, fruit d’aquest nou acord,  Carmen Manresa, d’AI – CM (Alternativa Independent – Cabrera de Mar), s’incorpora al govern del municipi, que recupera així la majoria absoluta després d’haver-la perdut el passat estiu com a conseqüència del cessament d’una regidora.

Com també asseguren des de l’Ajuntament: “El nou pacte de govern implica donar continuïtat als projectes ja acordats i iniciats durant el present mandat”; alhora que suposa “una renovació diferida del govern municipal en el mandat anterior, en què les tres forces ja van treballar conjuntament”.

Carmen Manresa, única regidora d’AI-CM en aquest mandat i que recentment ha substituït a Antoni Abel, serà responsable de les àrees de Serveis a les Persones i Salut pública.

Tanmateix, s’han disposat altres canvis en el cartipàs municipal, de manera que l’actual regidor de Joventut, Festes i Esports, Sergi Teodoro, passarà a ser també responsable de Promoció econòmica i cedirà la cartera d’Esports a Enric Mir, primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres i Serveis i Sostenibilitat, que alhora es desprèn de l’àrea de Comunicació, que passarà a ser responsabilitat de l’alcalde, Jordi Mir.

“El nou govern afronta el tram final de mandat amb molta il·lusió per fer realitat els múltiples projectes endegats i pendents d’iniciar”, afirmen des del nou acord.

 

Foto: Jordi Mir (PDeCAT), Carmen Manresa (AI – CM) i Enric Mir (ERC), durant la signatura del pacte de govern. Foto: Ajuntament de Cabrera de Mar.

Deixa un comentari