Orquestra Camera Musicae, el 20 d’abril al Foment Mataroní | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/04/2012

Amb Gerard Claret, violí
Jordi Claret, violoncel
Direcció: Tomàs Grau
L’Orquestra Càmera Musicae (OCM) de Tarragona, fundada l’any 2006, neix en el marc de la companyia d’òpera que porta el mateix nom, per participar en les representacions operístiques i, el setembre del 2007, es presenta al públic en solitari. Des del desembre del 2009, l’OCM és l’orquestra resident de l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals d´ El Vendrell.
L’OCM ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic català, i ja ha estat seleccionada per participar al Festival Internacional de Sabadell, al Festival Internacional de Cambrils, al Festival Internacional de Música d’Altafulla, al Festival Felip Pedrell de Tortosa i al Festival del Baix Penedès, entre d’altres.
A més a més, ha tocat en sales de concert com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, l’Auditori AXA de Barcelona i el Teatre Principal de Maó. Paral·lelament a l’activitat concertística, l’OCM està preparant l’enregistrament en doble CD de l’òpera Alba Eterna, d’Albert Guinovart, encàrrec de l’orquestra. Des de l’inici de l’OCM el director titular i artístic és
Tomàs Grau; des de la temporada de concerts 2008-2009 el pianista i compositor Albert Guinovart és l’artista resident; i des de la 2010-2011 el director José R. Pascual-Vilaplana n’és el principal director convidat.


Data: Divendres, 20 d’abril del 2012
Hora: 2/4 de 10 del vespre
Lloc: Foment Mataroní, (C/ Nou, 11 – Mataró)
Motiu: X Cicle de Concerts Simfònics
Preu:   17 € / 15 € (per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental i jubilats)
www.matarofoment.org/musica

Deixa un comentari