Publicat el 21/10/2019

Divendres 25 d’octubre de 10h a 13h a l’auditori del Tecnocampus Mataró-Maresme organitzen una Jornada de suport al cuidador informal de persones amb problemes de salut mental, amb l’objectiu d’exposar models d’atenció als cuidadors

La jornada comptarà amb les associacions de pacients més representatives de la comarca i amb els professionals interessats en la cura dels cuidadors de persones amb problemes de salut mental.
Aquesta jornada forma part d’una sèrie de jornades i sessions de treball que lidera la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena adreçades a cuidadors informals de diversos col·lectius vulnerables de la ciutat i la comarca. L’objectiu és exposar models d’atenció als cuidadors informals de persones amb problemes de salut mental per posar en valor, conscienciar, reflexionar i reconèixer la figura del cuidador informal en salut mental.

La jornada s’adreça a les associacions de pacients més representatives de la nostra comarca, als estudiants del Tecnocampus i a tots aquells professionals que estiguin interessats en la cura als cuidadors de persones amb dificultats de salut mental.

Programa:
10 h. Inauguració.
10.15h. Model ACP (Atenció centrada en la persona).
A càrrec de la Sra. Ingrid Roca, Coordinadora AICP. Consorci Salut i Social de
Catalunya.
11:30h. Models de suport als cuidadors informals en salut mental.
Modera: Sra. Maria Fernández. Treballadora Social Centre de Salut Mental de Mataró.
Intervenen:
– Sra. Susana Plasencia. Presidenta de l’Associació de Salut Mental Mataró i Maresme .
– Sra. Laura López. Cap d’Infermeria d’obstetrícia i ginecologia, pediatria, salut mental i addiccions, Consultes externes, unitats E3 i C3 (COT i neurociències) FGS Hospital Santa Creu i Sant Pau.
– Sra. Maria Jesús San Pío. Directora Programa Activa’t de Salut Mental Catalunya.

12:30 h. Conferència cloenda: “Tendències en el suport a cuidadors no professionals de persones amb trastorn mental”, a càrrec del Dr. Josep Cañete. Director Salut Mental i Addiccions. Consorci Sanitari del Maresme.

LLOC : Auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme (Carrer d’Ernest Lluch, 32, Mataró)
Entrada lliure.
És necessari confi­rmar assistència: comunicacio@fundaciohospital.org
Més informació: https://fundaciohospital.org/i-jornada-de-suport-al-cuidador-informal-de-persones-amb-problemes-de-salut-mental/

 

 

Deixa un comentari