Publicat el 26/04/2019

Del 29 d’abril al 3 de maig, es faran a Vilassar de Mar les Jornades d’orientació acadèmica i professional Orienta, destinades a estudiants de 4rt d’ESO, batxillerat i les seves famílies

Es desenvoluparan amb punts informatius, tallers, taules i xerrades que tenen com a objectiu facilitar al jovent la presa de decisions sobre l’itinerari formatiu a seguir, i donar eines als pares i mares per poder acompanyar-los.

Les activitats de matí estan obertes a estudiants i famílies de Vilassar de Mar i les activitats de tarda estan obertes a tothom. Destaca especialment l’acte inaugural a càrrec de David Bueno, expert en neurociència, que farà una xerrada de gran interès per a educadors professionals i famílies sobre el procés d’aprenentatge.

A les jornades també hi haurà unes taules per a diferents àmbits de coneixement que estaran formades per professorat i estudiants de Grau universitari i de Formació Professional i per professionals de l’àmbit, on es parlarà sobre habilitats i competències necessàries, les diverses formes d’accés, el mercat laboral actual i futur, i es compartiran trajectòries i experiències. Posteriorment, hi haurà un espai informal per poder conversar amb els membres de la taula i fer preguntes.

A més, per a les persones que vulguin reprendre els seus estudis, hi haurà una xerrada específica per explicar les diferents opcions que tenen per fer-ho.

Deixa un comentari