Publicat el 18/01/2022

La jornada se celebrarà a Pineda de Mar i comptarà amb ponents rellevants del sector turístic, com la Directora General de Turisme de Catalunya, Marta Domènech, o l’investigador José Antonio Donaire

 

Cada any, el sector turístic s’enfronta a canvis importants. Aquest 2022 caldrà fer front a un nou any pandèmic, fet que ha comportat un augment del client de proximitat, però també la consolidació del model de turisme sostenible i la transició digital de la que ningú en pot quedar al marge.
Aquestes i moltes més qüestions es debatran a la jornada sobre els “Nous reptes per al sector turístic 2022”, que se celebrarà el pròxim:
Dia: dimecres 26 de gener
Horari:
de 9 a 14 hores
Lloc:
a L’Auditori de Pineda de Mar, c/ Progrés, 8-20

L’esdeveniment comptarà amb ponents tan rellevants com José Antonio Donaire, geògraf i professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, qui parlarà de la seva especialitat que són els canvis en els factors de canvi social del turisme i, per tant, els nous reptes del sector.
Rafa González, soci director de l’empresa Vivential Value, tractarà la monitorització de l’experiència del visitant, la reputació online i la sostenibilitat turística del Maresme; Marta Domènech, directora de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, donarà les claus per afrontar els reptes actuals, la sostenibilitat i la transició digital dels negocis turístics i les destinacions a Catalunya i també respondrà a totes les preguntes dels assistents.
Ana Merlino, coach certificada i creadora d’experiències transformadores, parlarà més en detall de com assolir els propis objectius durant aquest 2022, passant de la visió a l’acció.
La jornada serà moderada per Jaume Marín, expert en màrqueting turístic, formador, consultor i mentor d’empreses i destinacions turístiques.
L’acte, organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Pineda de Mar. Per tal d’assistir es demana confirmació d’assistència al següent enllaç.

Redacció
Imatge i font:  Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari