Publicat el 17/05/2022

El termini per a la presentació de treballs al Concurs serà el divendres 10 de juny

 

 

Enguany arriba una nova edició -la tretzena- del Concurs Literari Esteve Albert; un certamen popular impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i ja plenament consolidat al municipi, que en poc més d’una dècada ha esdevingut una referència per a tots els veïns i veïnes.

El consistori ha publicat les bases de la convocatòria d’aquest 2022 on hi són convidades a participar totes aquelles persones que ho desitgin.
En aquest sentit, les obres que optin al certamen poden ser de temàtica lliure, en català, i els treballs s’hauran de presentar abans del 10 de juny al consistori.

El veredicte del jurat es farà públic el 2 de juliol i els premis seran lliurats aquell mateix dia en un acte públic.
Les bases del concurs i els requisits es poden consultar a través del següent enllaç. En aquest sentit, novament els premiats del certamen local seran seleccionats per participar a la XXXIX Mostra Literària del Maresme.

El concurs té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura entre la població. Així, el certamen està dividit en dues modalitats –prosa i poesia– i en un total de cinc categories segons grup d’edat:
– grup A (de 6 a 8 anys) – grup B (de 9 a 11 anys) – grup C (de 12 a 14 anys) – grup D (de 15 a 18 anys) i – grup E (de 19 en endavant)

A més, en aquesta tretzena edició el consistori també farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i de relats breus, en prosa o poesia, per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Dosrius

Deixa un comentari