Publicat el 24/03/2022

L’èxit de participació dels guies turístics motiva la programació de noves formacions per donar a conèixer els atractius del Maresme

 

 

26 guies han participat en la formació, exhaurint ràpidament les places disponibles, fet que constata el gran interès que suscita aquesta branca turística que ofereix la comarca. La majoria de guies provenen de Barcelona i rodalies i, gràcies a la visita, tenen un nou espai per poder recomanar de primera mà entre els seus clients.

La representant d’Aguicat, Sílvia Company, ha destacat que “és una molt bona iniciativa la que teniu per part del Maresme perquè penso que molts guies no són conscients de que està molt a prop. Amb tema vins tendim a pensar amb un Penedès, amb un Priorat o amb terres una mica més allunyades i, en canvi, això ho tenim a mitja hora”. També ha alabat “aquestes propostes que podem oferir i que combinen història, paisatge i enologia. Per tant, molts guies podem donar consells i com més coneguem el territori, més podem aconsellar”.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat prèviament dues formacions sobre Modernisme, en les que s’han treballat els edificis i l’obra al Maresme dels arquitectes Puig i Cadafalch i Domènech i Montaner, dos grans referents a Catalunya.

Davant l’èxit de totes les sessions realitzades, el Consorci preveu programar noves edicions dirigides als guies turístics per tal de donar a conèixer els múltiples recursos turístics que ofereix el Maresme i que puguin portar als seus clients, posicionant la comarca com un atractiu pròxim però extern a la ciutat de Barcelona i amb grans possibilitats.

Redacció
Imatge i font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

Deixa un comentari