Publicat el 30/11/2020

Formen part de la iniciativa de foment de les vocacions tecnològiques Xnergic

El TecnoCampus organitza durant les festes de Nadal un conjunt de tallers  sobre tecnologia adreçats a joves d’entre 12 i 18 anys. Se celebraran de manera online en el marc de l’actual situació de pandèmia, i formen part de la iniciativa de foment de la tecnologia anomenada Xnergic.

Concretament, els tallers són els següents:

·  Del 22 al 24 de desembre. MINECRAFT: PROGRAMACIÓ DE MODS.

Aprèn a programar mods pel Minecraft, un dels jocs més famosos de la història. En aquest curs bàsic crearàs items, blocs, textures, etc… A part d’aprendre una base sòlida de programació escrita.

·  22 de desembre. TEIXIT INTEL·LIGENT.
Els teixits poden tenir més o menys capacitat de conduir l’electricitat segons com estiguin fets. Existeixen peces de roba que han estat cosides amb fils de metalls com ara la plata i poden fer-se servir com a gàbies de Faraday per bloquejar, per exemple, les ones electromagnètiques dels mòbils.

·  Del 28 al 31 de desembre. CHRISTMAS BOX STUDIO.
Aquest Nadal regala’t el teu propi escenari! Aprendràs a utilitzar els programes que utilitzen els artistes professionals 3D, per tal que tu també siguis capaç de crear el teu escenari amb textures i llums nadalenques.

·  4 i 5 de gener. UNITY, APRÈN A FER EL TEU VIDEOJOC.
Mai has imaginat com seria fer el teu videojoc? En aquest curs aprendràs les diferents eines que te el motor de videojocs Unity per fer els teus videojocs de forma fàcil i senzilla. Descobriràs els inicis de la programació, i com fer les mecàniques que tots jocs han de tenir.

·  4 i 5 de gener. DISSENY DE MODA VIRTUAL AMB MARVELOUS DESIGNER.
A aquest taller aprendràs a dissenyar les teves pròpies peces de roba fent servir el software de simulació 3d Marvelous Designer. L’objectiu és poder dissenyar i provar patrons diferents abans de confeccionar-los a la vida real. I aprendràs a fer-te el teu propi barret de Nadal!

Tota la informació sobre dates, continguts i inscripcions està disponible a la web xnergic.org.
TecnoCampus Mataró-Maresme, Carrer d’Ernest Lluch, 32, Mataró- https://www.tecnocampus.cat/

Deixa un comentari