Or i plata als campionats de rutines lliures per l’equip femení del A.E. Sincro Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/05/2012

El passat dissabte 5 de maig es va dur a terme el Campionat de Rutines Lliures organitzat pel CEEB, celebrat a les piscines Sant Jordi i on l’equip Benjamí del A.E. Sincro Mataró compost per Laura Pineda, Berta i Marina Català, Laura Serven, Marta i Diana Pascual, alba Campiñez, Nerea Pons, KsenyaOleynk i Gemma Martínez van aconseguir la medalla d’or en la categoria A nivell 1.


Pel que fa a la categoria B nivell 2, les nedadores de l’equip infantil B: Marina Prat, Natàlia Gonzàlez, Roser Ruiz, Melanie Pérez, María Homs, AínaCerda, Gemma Casals i Júlia Duatis, van fer-se amb la medalla de plata.


Un altre cap de setmana d`èxit
El dissabte 28 d’abril el club mataroní va participar a dos campionats on va aconseguir resultats satisfactoris en diverses de les categories :
En la 2ª Jornada de Figures del Campionat de Catalunya d’Escoles categoria pre-alevina, celebrat a la piscines Sant Jordi, hi van participar 6 nedadores del nivel 1 del A.E. Sincro Mataró ( Ariadna Lorenzo, Judith López, Isabella Juarez, Ada Montenys i Irina Ballo) que van aconseguir quedar entre les 20 primeres d’un total de 114 participants. Pel que fa a les nedadores del nivel 3, Ona Turati, va aconseguir quedar, també, entre les 20 primeres d’un total de 108 participants.
També el mateix dissabte va tenir lloc la 4ª Lliga de Figures Alevina  a la Residència J. Blume on hi van participar un total de 79 nedadores i on la nedadora Oriana A. Carreras va fer-se amb la 5ena posició.

Deixa un comentari