Publicat el 18/06/2020

Policia Local, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia han participat en un dispositiu conjunt que s’ha saldat amb 2 detencions i el trasllat de 8 persones per qüestions relacionades amb estrangeria

Policia Local, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia (CNP) van participar, el passat dimecres al matí, en un operatiu conjunt per identificar persones en locals i cases ocupades a Mataró. En concret, es va intervenir en 3 immobles: un al carrer de Cuba, al carrer de Sant Simó i al carrer de Guifré el Pelós.

En l’operatiu, que es va dur a terme en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, hi van participar una cinquantena d’agents dels tres cossos policials i es van identificat 16 persones. 2 han estat detingudes -una tenia un requeriment policial previ i l’altra per un delicte de salut pública- i 8 més han estat traslladades a dependències del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb estrangeria. D’aquestes, 5 han quedat definitivament detingudes per infracció de la Llei d’Estrangeria.

 

Deixa un comentari