Publicat el 30/12/2019

El dispositiu de Serveis Socials ofereix per primera vegada un servei d’allotjament nocturn els mesos d’hivern amb la col·laboració de les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona

Aquest dijous, 2 de gener, Badalona posa en marxa un servei dirigit a les persones sense llar amb l’objectiu de poder oferir un espai per passar les nits, accés a servei de dutxa i higiene personal, així com un menjador social per esmorzars i sopars. El servei, anomenat “Operació Hivern” es perllongarà fins a finals del mes de març i es fa amb la col·laboració de les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona.

El dispositiu, organitzat durant els mesos més freds de l’any, s’adreça a les persones sense llar compta amb espai per a 25 llits, sala d’estar i dutxes així com d’acompanyament de voluntariat de diverses entitats de la ciutat que complementen els serveis de l’Ajuntament.
Per a la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, “l’Operació Hivern és un projecte ambiciós que permetrà a moltes persones recuperar-se del desgast físic i mental de dormir al carrer, i a més permetrà millorar l’acompanyament social perquè trobin una sortida”. La regidora afegeix que “la millora de l’atenció a les persones sense llar és una de les prioritats de govern, i la col·laboració amb les entitats socials amb experiència a la ciutat multiplica les possibilitats de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones”.

 

Deixa un comentari