Publicat el 08/04/2015

Aquest dissabte 11 d’abril i l’endemà diumenge 12 es disputarà al poliesportiu de Pomar (carretera de Pomar, sense número) l’Open Ciutat de Badalona 2015 – Final Catalunya de Twirling, des de les 9 del matí i fins a les 18 hores.
En aquesta competició hi participaran 15 clubs de Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona.
El Twirling Baton és una disciplina gimnàstica esportiva caracteritzada per l’ús d’un petit aparell anomenat ‘bastó’ i pels moviments del cos coordinats harmònicament. Aquests moviments s’executen sobre una base musical i seguint mètodes i normes internacionals.
El Club Twiriling Ciutat de Badalona va ser refundat l’any 2013, tot i que funciona a Badalona de forma ininterrompuda des de 1989 assolint èxits esportius a nivell nacional i internacional. L’entitat ha organitzat des de la seva fundació competicions importants com l’Open de Twirling Ciutat de Badalona o el 23è Campionat del Món de Twirling, així com altres esdeveniments federats i lúdics d’aquest esport.
L’Open Ciutat de Badalona 2015 – Final Catalunya de Twirling és una competició de la Federación Española de Baile Deportivo de la comisió de twirling.
Aquesta activitat forma part del calendari d’esdeveniments previstos enguany en el marc de la celebració de Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015.

Deixa un comentari