Publicat el 30/05/2020

El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d’ells no podrà presentar més de dues propostes

L’Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu que se celebrarà del 30 de juliol al 2 d’agost.
En una primera fase, el tècnic/a de l’àrea de Comunicació farà una preselecció de totes les obres que compleixin els requisits tècnics i aquestes passaran a ser avaluades per un jurat format per la regidora de Festes, un membre de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissió de Festes i per un dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny, i se sotmetran a votació popular.

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Els treballs aspirants es poden presentar fins al 21 de juny de 2020 a les 24 h únicament per via telemàtica, a l’adreça alella.festes@alella.cat. Cada participant rebrà un mail conforme s’ha rebut bé i és correcte per participar en el concurs.
El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al poble d’Alella i a aspectes representatius de la Festa Major.
Les propostes seran exposades virtualment a través de la pàgina web i els comptes de l’Ajuntament a facebook i twitter.

Les persones podran emetre el seu vot a través d’Internet del 22 de juny al 2 de juliol.
Al projecte més votat se li atogaran 4 punts, al que quedi segon, 3 punts, en tercer lloc, 2 punts, i en quart lloc, 1 punt.
El resultat de la votació popular es farà públic el divendres 3 de juliol, a la web de l’Ajuntament.

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Consulteu les bases del concurs en aquest web: https://alella.cat/ARXIUS/2020/Bases_concurs_cartells_FM_2020__1_.pdf

Deixa un comentari