Publicat el 23/09/2021

L’empresa, especialitzada en energia solar fotovoltaica, s’ha compromès a donar 6.000€ a l’Entitat i un percentatge de les instal·lacions per col·laborar en projectes i recursos que millorin la qualitat de vida del col·lectiu

Nova aliança de la Fundació el Maresme, en aquest cas amb Ontec Energy, companyia especialitzada en l’energia solar fotovoltaica i en donar suport a la utilització d’altres energies renovables per promoure un model energètic sostenible i respectuós amb el planeta.

Ontec Energy, no només vol apostar per impulsar l’energia eco-sostenible. L’empresa maresmenca ha decidit impulsar la seva política d’RSC comprometent-se amb la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’un dels col·lectius més vulnerables de la societat: les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca.
Ontec energy se suma a la millora de la qualitat de vida de les persones ateses a la Fundació el Maresme fent un donatiu de 6.000€ a l’Entitat i manifestant el seu compromís d’atorgar un percentatge de les instal·lacions fetes a la Fundació amb el lema “Una placa, un somriure”.

Amb motiu de la donació, Ontec Energy ha organitzat un acte lúdic al Local 22 de Marina Port de Premià de Mar per donar visibilitat a aquesta nova aliança social.
L’esdeveniment ha comptat amb la participació de l’alcalde de Premià de Mar, l’Il·lustríssim Sr. Rafael Navarro, els regidors de Medi Ambient i Comerç -el Sr. Toni Subirà i el Sr David Gutiérrez, respectivament-, el Sr. Josep Molins, tècnic de Serveis Territorials del consistori, així com amb les conselleres de Medi Ambient i Canvi Climàtic, i Equitat i Acció del Consell Comarcal del Maresme, la Sra. Montserrat Garrido Romera i la Sra. Meritxell Romero Pinet, respectivament.

En el sí de l’acte, Cristian Domingo i Javier Mateo, gerents d’Ontec Energy, han lliurat un xec simbòlic de la donació a Josep Morgades, president de la Fundació el Maresme. Des de l’Entitat s’han mostrat agraïts per la sensibilitat d’Ontec Energy envers les persones amb discapacitat així com pel compromís social que entoma l’empresa, la qual ja forma part del teixit empresarial col·laborador de l’entitat.

Entre el públic assistent hi havia diferents representants de la Fundació el Maresme, autoritats, empresaris, associacions i personalitats, entre elles el cantautor Ricky Fargas, qui ha amenitzat la festa amb la seva música. La copa de cava ha anat a càrrec de la firma Llopart, una de les empreses amb més tradició vinícola del Penedès.

Per a la Fundació el Maresme, aliances com aquesta permeten impulsar oportunitats i contribuir en la sostenibilitat de projectes i/o recursos d’un dels col·lectius amb major risc d’exclusió social de la societat: les persones amb discapacitat intel·lectual.

Redacció
Imatge i Font: Fundació el Maresme

Deixa un comentari