Publicat el 13/03/2015

Aquesta setmana s’ha presentat la candidata de CiU a Tiana per les eleccions municipals, Olga Rué, en un acte amb més de 150 persones, en què ha exposat el seu projecte davant els tianencs i tianenques. Han participat en l’acte,  l’alcaldessa de Sant Cugat i portaveu de Convergència, Mercè Conesa,  i l’alcaldable de CiU a Badalona i president de la Federació Comarques de Barcelona de Convergència, Ferran Falcó.
Rué, que ha agraït l’escalf dels seus companys, ha manifestat sentir-se “identificada” amb Mercè Conesa, qui per la seva banda, ha remarcat la importància de la proximitat a les persones i la transparència de gestió, i ha assegurat que “Olga Rué és la candidata ideal per a Tiana”.
Rué ha defensat que CiU Tiana ha de governar Tiana perquè “treballarà per una Tiana amb visió de futur i no només pel moment i el dia”, que la “primera àrea d’atenció serà la dels serveis a les persones per “garantir el benestar dels tianencs i s’apostarà per la promoció del comerç local i de la cultura”. “Es poden fer coses molt bones a Tiana tot i tenir un pressupost molt baix, s’ha de ser creatiu”, ha assegurat qui declara “estimar Tiana i estar-hi implicada”.
La candidata ha definit Tiana com a un poble d’un entorn magnífic, rural, prop del mar i la muntanya , sense indústria però culturalment molt ric i amb un teixit associatiu molt important . Ha destacat la feina de les  entitats locals a les quals és important donar suport perquè puguin continuar fent un magnífic servei a les persones ja sigui des d’ una vessant cultural, social, esportiva o de lleure. Es compromet  a treballar per Tiana  en visió de futur, posant les noves tecnologies al servei de les persones, dels joves sobretot, i també la gent gran; apostar també per la promoció del comerç local, per la transparència i rigor en la gestió i per a la participació ciutadana a l’hora de prendre decisions importants.
No descarta fer pactes amb altres formacions polítiques que possiblement treuran també representació a l’Ajuntament, tot i que assenyala que hi molta distància amb el PP. Demana respecte , diàleg a tots els partits que formin part del consistori per treballar pel poble que estimen i allunyar les tensions que no  fan res més que perjudicar la convivència que òbviament ha de tenir un poble com Tiana.

Deixa un comentari