Publicat el 17/06/2020

L’Ajuntament aposta per la cultura dins de la nova normalitat que arribarà després del pla de desescalada

Després de celebrar el festival Impuls, Calella tornarà a acollir una nova edició del festival Nits d’Estiu Calella, amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus.
En total són 11 actuacions repartides en onze nits d’estiu per passar-les a la fresca, tot gaudint de la cultura. Les actuacions es duran a terme en els llocs més emblemàtics de Calella com són el Far o el pati de l’Escola Pia.
Les actuacions en directe començaran a finals de juny i continuaran al juliol i agost. Aquesta proposta es completarà amb una oferta gastronòmica i de vinoteca.

El NEC comptarà amb les actuacions de:
Marc Parrot que obrirà el festival el 26 de juny, el seguirà Maria Muñoz, la Gala Lírica pel 10 de juliol, Miquel Abras, Gema 4, la cobla Montgrins, l’Oquestra de Cambra Harmonia, Ferran Palau, Marala, Cesc Freixas i el tancaran Las Migas.

Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través de www.promocioartistesimusics.com i els dimecres, de 18.00 a 21.00 h, a taquilla de la Sala Mozart.
També es podran comprar el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Per arribar al Far de Calella, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a l’Oficina de Turisme (N-II) a partir de les 19.30 h i serà obligatori l’ús de mascareta. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Mesures de prevenció.
En la celebració dels concerts s’aplicaran mesures per evitar riscos de contagis per coronavirus entre les persones assistents. D’aquesta manera, està previst que l’aforament estigui limitat al 50% de l’aforament i que la separació entre els seients respecti les distàncies de seguretat necessàries.
Es celebraran dos passis de cada concert i es desinfectaran totes les cadires i lavabos entre passi i passi. Així mateix a l’entrada del recinte hi haurà un dosificador de gel hidroalcohòlic.

Consultar el programa complet al web:  http://www.calella.cat/recursos-compartits/arxius/home/2020/Programa-Nec20.pdf

 

 

Deixa un comentari