Publicat el 11/04/2022

Prop de 50 persones han ocupat aquest divendres el vestíbul de l’hotel 1898 de Barcelona, propietat de Núñez y Navarro, per exigir el fre al desnonament del recinte Can Sanpere de Premià de Mar

 

 

 

Els manifestants han volgut fer sentir la seva veu en aquest establiment cèntric del barri del Raval de Barcelona “per tenir més visibilitat” i denunciar el desallotjament sol·licitat per la immobiliària, propietària del recinte fabril.
La protesta, però, ha estat denunciada pels responsables de l’hotel, que han requerit la presència dels Mossos d’Esquadra. Els agents han tret els manifestants a la força quan aquests duien més de tres hores bloquejant el vestíbul. La policia ha identificat els participants a l’acció.

En un manifest llegit durant la protesta, la plataforma contrària al desallotjament de Can Sanpere ha exigit que s’aturi el llançament amb data oberta que hi ha actiu des del 18 de març. El col·lectiu ha carregat contra la immobiliària Núñez y Navarro acusant-la de ser una “màfia” que “exprimeix i trepitja les classes populars”.
La plataforma insisteix en demanar a l’Ajuntament que executi l’expropiació de Can Sanpere per convertir l’espai en una zona 100% pública.

 

Redacció
Imatge i font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari