Publicat el 24/02/2022

Les primeres actuacions parcials es realitzaran a la part posterior de l’equipament municipal

 

 

Dilluns 21 de febrer es va signar l’acte de replanteig de les obres per reparar les cobertes part posterior del Cementiri municipal i durant aquesta setmana s’iniciaran les actuacions. Aquestes accions sorgeixen després d’un estudi tècnic, per part de l’Ajuntament del Masnou, per comprovar l’estat de l’equipament i on es van detectar diverses afectacions.

Durant l’estudi, l’equip tècnic va revisar totes les parts del Cementiri i va concloure que l’estat general de les cobertes dels nínxols és deficient en graus diversos i que la zona més deteriorada està localitzada a la part posterior de l’equipament.

Per aquest motiu, des del consistori s’ha decidit realitzar una intervenció parcial, per aturar la degradació que està patint l’edificació, a través d’una primera actuació per tractar-ne la part més afectada.
Les accions que es duran a terme consisteixen en el sanejament de les superfícies de les cobertes i l’aplicació d’un tractament impermeabilitzant, per tal d’evitar les filtracions a l’interior dels nínxols i la seva degradació.

Les obres, que s’han licitat a l’empresa Tradicus, SL per un import de 31.375,30 euros, IVA inclòs, tenen una durada prevista de tres mesos, aproximadament.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari