Publicat el 11/02/2021

Els treballs duraran dos mesos, durant els quals l’activitat assistencial només es veurà afectada aquest divendres a la tarda

Aquesta setmana han començat les obres de reforma del Consultori Local Poblenou, de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Pineda de Mar. L’objectiu dels treballs és ampliar la zona de consultes i renovar l’àrea d’atenció a l’usuari.
Els treballs permetran crear dues noves consultes en un centre que actualment en té 9, i s’habilitarà un nou espai de treball pels professionals de la unitat d’atenció a la ciutadania.
Com que les obres conviuran amb l’activitat assistencial del centre, s’han dividit en dues fases que permetran seguir treballant sense que l’activitat programada se’n ressenti.
Ara s’ha iniciat la primera fase, durant la qual l’actual office i el magatzem d’històries clíniques serà reconvertit en dues noves consultes, i s’habilitarà un nou accés als vestidors i al futur espai de treball dels professionals del centre, amb la creació de nous despatxos polivalents. Acabada aquesta fase s’iniciarà la segona, amb la posada a punt de la zona posterior a l’àrea d’atenció a l’usuari, destinada a tasques d’ús intern.
L’activitat assistencial al centre, que és de titularitat municipal, només es veurà afectada el divendres 12 de febrer de 13 a 20h, quan està previst que s’hagin de perforar dues parets per la creació de noves finestres.
Per evitar molèsties de soroll i pols, el centre es tancarà a les 13h i tota l’activitat urgent serà atesa al CAP Pineda de Mar, situat a dos quilòmetres del Consultori Local Poblenou. En aquesta franja també es reforçarà l’atenció domiciliària.
Les obres, amb un pressupost de 71.572 euros, van a càrrec de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

 

Deixa un comentari