Publicat el 19/01/2021

L’actuació també preveu enterrar els conductes que permetran soterrar la fibra òptica que actualment arriba a Canyamars mitjançant pals de fusta

Aquest principi d’any la Diputació de Barcelona ha donat el tret de sortida a les obres de millora de la carretera BV-5101, que discorre íntegrament pel terme municipal de Dosrius i que enllaça el municipi amb el nucli de Canyamars en un recorregut aproximat de cinc quilòmetres.
L’objectiu d’aquesta actuació és construir cunetes revestides de formigó preparades per a la circulació ocasional dels vehicles en cas de necessitat.
Aquestes infraestructures dotaran els punts més conflictius de la carretera d’una amplada suficient per a la circulació i el encreuament dels camions amb condicions de seguretat.
Així, l’obra consisteix en la construcció de diversos trams d’una cuneta en un dels costats de la carretera, revestida de formigó de 1,20 m d’amplada. A més, també està previst enterrar els conductes que permetran soterrar la fibra òptica que actualment arriba a Canyamars mitjançant pals de fusta

Deixa un comentari