Publicat el 08/06/2020

Es treballarà en horari diürn de dilluns a divendres, i el temps previst és de tres setmanes aproximadament

Aquest dilluns 8 de juny s’inicien unes obres de rehabilitació del paviment de la carretera BP-5002 que afectaran els termes municipals d’Alella i el Masnou, concretament entre els quilòmetres 0 i 1,535, des de la Nacional II fins a l’autopista. Aquests treballs els executa la titular de la via, que és la Diputació de Barcelona.
Les obres, en un primer moment consisteixen en arranjament de les zones que es troben malament  i posteriorment el fressat de tot el ferm i donar una nova capa d’asfalt. Es treballarà en horari diürn de dilluns a divendres.
Els treballs s’han iniciat a la rotonda nova del Masnou i es fan desviaments del trànsit per Can Teixidó. A mesura que vagin acabant aquest tram aniran pujant i es faran els talls necessaris, totals o parcials,  de la via .
La intenció és tenir sempre un carril obert i fer pas alternatiu, però no es descarta que en algun moment s’hagi de tallar la via totalment i procedir a fer desviaments.
En el cas del tram del municipi d’Alella, una de les vies alternatives quan es trobin treballant des de l’av. Badalona fins al Canonge serà utilitzar l’avinguda Rosers de baixada.

 

Deixa un comentari