Publicat el 10/07/2020

El Complex Esportiu Municipal i el Centre d’Empreses prestaran servei durant tot el mes d’agost, de manera excepcional i tenint en compte aquest any atípic, marcat per la pandèmia de la COVID-19

A banda, i com cada any, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), funcionarà durant tot el mes d’agost, si bé és imprescindible demanar cita prèvia, a la pàgina www.elmasnou.cat/cita-previa o al número de telèfon 93 557 17 77.

En canvi, els casals de gent gran del municipi continuaran tancats, fins a nou avís. Aquesta mesura es pren per la vulnerabilitat del col·lectiu davant aquesta malaltia.

Complex Esportiu
La piscina i el gimnàs d’aquest equipament estaran obertes durant tot el mes d’agost, de dilluns a divendres, entre les 8 i les 14 h. Per fer-ne ús, és imprescindible demanar cita prèvia, a través del web http://esports.elmasnou.cat.
Les persones abonades al Complex Esportiu podran reservar l’espai i fer-ne ús sense pagar res més. Qui no disposi d’abonament, haurà de comprar per Internet, en el moment de la reserva, alguna de les tres opcions següents: una entrada puntual; un bo per a 10 entrades; o un bo per a 20 entrades.
Durant el mes d’agost, no hi haurà activitats dirigides; és a dir, s’hi podrà anar a fer esport de forma lliure i individual. Cal que tothom compleixi amb la normativa del Complex Esportiu per prevenir contagis de la COVID-19.
A més d’aquestes normes, l’Ajuntament ha reduït l’aforament màxim de les instal·lacions i es desinfecta el material i els espais de forma constant. No es permetrà l’accés de persones que no hagin fet una reserva prèvia o que no complexin amb la normativa esmentada.

Centre d’Empreses
El personal tècnic del Centre d’Empreses, de la regidoria de Promoció Econòmica, continuarà assessorant i donant suport i a les empreses i emprenedors o emprenedores del Masnou.
Ara bé, es traslladaran a l’Edifici Centre (carrer d’Itàlia, núm. 25) durant el mes d’agost. Per tant, la Casa del Marquès sí tancarà les seves portes entre el 3 i el 31 d’agost. L’horari d’atenció al públic serà de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. Es farà preferentment per via telemàtica, a través de l’adreça de correu electrònic p.economica@elmasnou.cat o del número de telèfon 93 557 17 60.
Si, en canvi, es vol rebre atenció presencial, és imprescindible demanar cita prèvia, mitjançant l’adreça electrònica i el número de telèfon esmentats. En acudir-hi, caldrà seguir totes les mesures preventives que s’indiquin, com dur mascareta, mantenir la distància física amb altres persones i extremar les mesures higièniques.

 

Deixa un comentari