Publicat el 29/04/2018

A les instal·lacions, de 1.400 m2, es poden pilotar drons de competició o aprendre des de zero a muntar i fer volar aquests aparells

L’Hospitalet de Llobregat s’ha convertit en el primer municipi de l’Estat i un dels primers d’Europa en disposar d’una pista coberta per fer volar ‘drons’ amb total seguretat i de forma legal.
A les instal·lacions d”Indrone Park’, de 1.400 m2, hi ha un espai reservat per fer-hi competicions i perquè pilots experts millorin la seva tècnica. També hi poden anar tots aquells, grans o petits, que tinguin un ‘dron’ a casa o en pensin comprar un i vulguin aprendre des de zero a muntar-lo i fer-lo volar.
Javier Mendoza, cofundador d”Indrone Park’, explica que es va aproximar al món dels ‘drons’ des d’una vessant professional i que aviat va veure que calia un espai d’aquestes característiques. “Com que la legislació es va posar tan estricta vam creure que la millor opció per volar i aprendre era un lloc tancat com aquest”, afegeix. Amb les instal·lacions ja a ple rendiment, Mendoza destaca que el pròxim pas serà organitzar curses i lligues de ‘drons’ com les que s’organitzen en altres disciplines esportives.

L”Indrone Park’ vol ser un centre integral que abasti tot allò relacionat amb un sector que va a l’alça. Menys la vessant professional, que requereix de permisos i llicències oficials, tothom qui ho vulgui, sigui quin sigui el seu grau de coneixement, trobarà el seu espai.
Així, pels que vulguin experimentar la sensació de fer volar un ‘dron’ de competició a més de 150 quilòmetres per hora, hi ha la possibilitat de llogar la pista i els mateixos aparells. Per 25 euros i en només 30 minuts, una persona sense cap coneixement pot pilotar un ‘dron’ amb total seguretat.
Per als més petits s’ofereixen tallers on s’aprèn a muntar de zero un ‘dron’ i a fer-lo volar. Aquests tallers s’ofereixen a escoles i per festes d’aniversari, per exemple.
Per últim, l’Indrone Park també ha orientat la seva oferta a empreses oferint cursos i tallers de lideratge i treball en equip a càrrec d’experts en formació d’habilitats directives.

ACN L’Hospitalet de Llobregat
Foto: Imatge d’un pilot fent volar un ‘dron’ el 27 d’abril de 2018.

Deixa un comentari