Obertes les inscripcions per participar en la VI Caminada dels Tres Pobles: Alella - Masnou - Teià | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/03/2011

La trobada esportiva i de germanor se celebra el 10 d´abril i les inscripcions es tanquen el dia 7
La VI Caminada dels Tres Pobles ja escalfa motors. Aquesta setmana s´han obert les inscripcions per participar en la trobada de germanor que comparteixen des de fa sis anys els pobles d’Alella, El Masnou i Teià que enguany se celebra el 10 d´abril amb final a la platja del Masnou. 
Aquesta és una cita assenyalada per a tota la gent que l’agradi caminar i fer activitats esportives a l’aire lliure, i una bona oportunitat per gaudir de la natura i de les relacions socials.
El punt de trobada per als caminants  és :
Alella: al Bosquet, davant de l’Institut Alella, a  les 9 h  – El Masnou: a la Plaça Ramon y Cajal, a les 9 h – Teià: al Poliesportiu Municipal el Cim, a les 9,30 h
El recorregut, de 10 km, finalitzarà a la platja del Masnou, on s’oferirà un esmorzar als participants.


L´Ajuntament d´Alella posarà un servei d´autocar des del port del Masnou fins Alella entre les 12h i les 13.30h per portar al poble als participants d´Alella que no vulguin fer la tornada caminant.
Inscripcions fins al 7 d´abril
La caminada és oberta a tothom, grans i petits. Això sí, els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta, i els de 14 a 18 anys que vagin sols hauran de presentar una autorització signada. Cal tenir present que només s´acceptaran les inscripcions realitzades a través d’un formulari i les lliurades directament al Poliesportiu Municipal .
La butlleta d´inscripcions la podeu trobar al tríptic informatiu. Més informació:  Alella Tel. 540 19 93,
www.alella.cat –  Masnou Tel. 557 18 60, www.elmasnou.cat – Teià Tel. 540 51 51, www.teia.cat.
No s´aceptaran les inscripcions tramitades via correu electrònic. Les inscripcions es tancaran el dia 7 d´abril o quan s´arribi al límit de participants establerts pels organitzadors.

Deixa un comentari