Publicat el 26/02/2015

Els ajuntaments del Masnou i Teià se sumen enguany a l’organització de les Jornades d’Emprenedoria que promou des de fa dos anys la regidoria d’Emprenedoria i Ocupació d’Alella amb el nom d´Alella Emprèn.
Però en aquesta edició, les Jornades canvien de nom: es diran “Enlaira´t” i es desenvoluparan del 23 al 27 de març en l’escenari dels diferents equipaments dels tres municipis.
Aquesta iniciativa està gestionada per l´empresa Laboratori 8-85, es manté i amplia els objectius que van impulsar la seva creació l´any 2013: donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci.
Precisament, les jornades inclouen conferències amb reconeguts professionals dels àmbits legal, financer, de la comunicació, de l’oratòria i el lideratge, seminaris especialitzats, assessoraments personalitzats i taules rodones amb emprenedors que han fet del seu somni una realitat.
Pel que fa a contingut, estan dedicades enguany a la creativitat i la sessió inaugural serà el 23 de març a les 11.30h a Can Lleonart. Podeu consultar el programa i fer les inscripcions a través del web
www.enlairat.cat.

Deixa un comentari